Plata in rate

BICICLETE, COMPONENTE SI ACCESORII IN RATE PRIN CARD AVANTAJ

Produsele achizitionate prin CARD AVANTAJ cu DOBANDA 0% se supun urmatoarelor conditii agreate cu bancile emitente:

1-3 rate la alegere indiferent de valoarea tranzactiei
4-6 rate la alegere pentru tranzactii mai mari de 1000 lei

• Nu puteti achita prin Card Avantaj:

-manopera la service
-produsele Thule

***Produsele aflate la promotii se supun unor conditii speciale. Pentru detalii despre numarul de rate prin Card Avantaj va rugam sa contactati magazinul la numerele de telefon: 0749-897-778/0722-897-778.

1. CE ESTE SI CE BENEFICII ITI ADUCE CARDAVANTAJ DE LA CREDITEUROPEBANK
2. ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA CARDULUI AVANTAJ

1. Prin CARD AVANTAJ tu esti in avantaj!

Beneficiile cardului de credit CardAvantaj MasterCard/Visa:
Ai posibilitatea de a plati in rate cu 0% dobanda produsele achizitionate in reteaua de magazine partenere Credit Europe Bank.
Te poti bucura de avantajele cumparaturilor cu plata in rate in reteaua magazinelor partenere Credit Europe Bank. Astfel poti efectua tranzactii in magazine din cele mai variate domenii: moda, agentii de turism, asigurari, mobila, saloane de frumusete, electronice / electrocasnice / IT&C, decoratiuni, sanatate, supermarket, benzinarii, etc.
Consulta lista permanent actualizata cu adresele magazinelor partenere Credit Europe Bank pe www.cardavantaj.ro unde poti gasi de asemenea si informatii despre toate cardurile din oferta bancii, precum si despre campaniile aflate in desfasurare.
Bonus 0,3 % din valoarea fiecarei tranzactii.

La fiecare tranzactie pe care tu o efectuezi la comerciantii din Romania sau din strainatate care au afisata sigla Visa sau MasterCard, atat in reteaua de magazine partenere cat si in afara acesteia, 0,3% din valoarea tranzactiei se regaseste pe cardul tau in contul de bonus, separat de limita de credit.
Bonusul poate fi folosit ulterior pentru o noua tranzactie in orice magazin partener Credit Europe Bank. Tot ce trebuie sa faci este sa comunici ca doresti sa efectuezi plata din contul de bonus cand platesti prin card. Mai mult decat atat, vei primi bonus chiar si pentru tranzactiile efectuate din contul de bonus.
Perioada de gratie de pana la 45 de zile in care nu se percepe dobanda pentru tranzactiile comerciale (inclusiv in sistemul de rate).
Posibilitatea de a beneficia de o perioada de creditare nelimitata cu conditia efectuarii rambursarii lunare minime de 5% din totalul sumei utilizate din linia de credit.
CardAvantaj iti acorda posibilitatea sa rambursezi lunar doar suma minima de 5% din valoarea tranzactiilor evidentiate in extrasul de cont emis.
Dubla functionalitate – credit / debit: pe langa accesul la o limita de credit acordata de catre banca, posesorul de card poate dispune si de fondurile proprii disponibile in contul de card.

EXEMPLU DE UTILIZARE A PLATII IN RATE
Pentru o valoare a tranzatiei de 1000 RON si un sistem de plata prin CardAvantaj in 10 RATE, vei plati pe luna suma de 100 RON timp de 10 luni. Calculul este simplu: suma tranzactionata se imparte la numarul de rate!
Valoare cumparaturi: 1000 RON
RATE: 10
Rata lunara: 100 RON
In cazul in care nu poti achita intreaga rata, CardAvantaj te ajuta si iti ofera posibilitatea de a plati doar 5% din valoarea ratei, reprezentand suma minima de plata.
100 RON x 5% = 5 RON
Data scadenta pentru achitarea sumei minime obligatorii de plata este metionata in extrasul de cont. La extrasul urmator vei avea de plata 97,21 RON (95 RON + dobanda lunara de 2,33%).
DAE 28%.

3. ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA cardului de credit CardAvantaj MasterCard/Visa

ANGAJATI: – copie dupa buletinul de identitate insotita de original pentru comparatie
– cererea de emitere a cardului completata cursiv fara stersaturi, taieturi si alte greseli
– fisa fiscala ce se obtine de la angajator
– adeverinta de venit

PENSIONARI: – copie dupa buletinul de identitate insotita de original pentru comparatie
– cererea de emitere a cardului completata cursiv fara stersaturi, taieturi si alte greseli
– copie dupa talonul de pensie insotita de original pentru comparatie
– copie dupa decizia de pensionare insotita de original pentru comparatie

ALTE VENITURI: – pentru alte tipuri de venituri va rugam contactati un reprezentant Credit Europe Bank

Adeverinta-de-venit

Cerere

Fisa

Lasa un comentariu