Livrarea produselor

Modalitatea de livrare

Ne dorim ca produsele comandate sa ajunga cat mai repede la destinatie si de aceea dupa plasarea comenzii va vom contacta in cel mai scurt timp posibil. Comanda se va trimite numai dupa confirmarea telefonica.
Aveti de ales intre urmatoarele modalitati de livrare:
Ridicare personala din magazin
Livrare gratuita in Bucuresti pentru orice bicicleta sau pentru produse ce depasesc 1000 RON.
Livrare prin Fan Curier in localitatile unde exista punct de lucru Fan Curier (verificati AICI)
(taxa de transport este intre 20-60 RON in functie de greutatatea coletului si dimensiunile acestuia si vi se va comunica telefonic dupa confirmarea comenzii)
Livrare prin Fan Curier cu ridicare de la sediu
Livrarea se face in 24 de ore la sediul Fan Curier din localitatea precizata de dvs. In cazul acesta dvs. va trebui sa va deplasati la sediul Fan Curier si sa ridicati pachetul. Aceasta optiune poate fi utila in cazul in care nu sunteti acasa in timpul zilei sau in localitatea dvs. nu este punct de lucru Fan Curier.

BENEFICIATI DE LIVRARE GRATUITA pentru orice bicicleta ce depaseste 1999 RON si nu este inclusa in nici o promotie.

Timpul de livrare
Un produs comandat pana la ora 15:00 in orice zi de luni pana vineri va ajunge la tine in ziua urmatoare daca se afla in magazin. Comenzile primite in weekend se vor procesa in prima zi de lucru.

Plata
Plata se face in sistem ramburs indiferent de modul de transport ales. Veti achita cash in momentul in care veti primi coletul contravaloarea comenzii si taxele de transport daca este cazul.

Lasa un comentariu