Service biciclete – reparatii biciclete Bucuresti

PRETURI LUCRARI SERVICE BICICLETE
MONTAJ PEDALE
-
15 lei
MONTAJ LANT
-
20 lei
DEMONTAT / MONTAT PINIOANE
-
25 lei
MONTAJ AX PEDALIER/RULMENT
-
60 lei
MONTAJ /REGLAT/GRESAT SCHIMBATOR PINIOANE
-
35 lei
REGLAT SABOTI V-BRAKE
-
15 lei
MONTAJ /REGLAT FRANA DISC
-
30 lei
MONTAJ FURCA
-
60 lei
MONTAJ CUVETE
-
12-60 lei
MONTAJ SABOTI
-
20 lei
MONTAJ PLACUTE
-
25 lei
MONTAT SPITE
-
50 lei
DEMONTAT SPITE
-
30 lei
CENTRAT ROATA
-
25-50 lei
SCHIMB RULMENTI CADRU
-
100-200 lei
CURATAT/GRESAT BUTUC ROATA
-
50 lei
SCHIMB RULMENTI BUTUC
-
40 lei
AERISIRE FRANA HIDRAULICA
-
30-70 lei
SERVICE FURCA
-
150-250 lei
REVIZIE TOTALA
-
300-350 (reglat frane/schimbatoare (schimbat cabluri/camasi daca este cazul), desfacut/curatat/gresat butuci + cuvete, centrat roti, verificat rulmenti pedalier) lei
PUNERE IN FUNCTIUNE BICICLETA
-
100-150 lei
PANA
-
25 (pentru bicicletele cu schimbator de viteze in butuc este intre 30-50) lei
SCHIMBAT JANTA / BUTUC
-
120 (Roata fata) 150 (Roata spate) lei
 1. Service biciclete in Bucuresti?
 2. Aveti o bicicleta deosebita de care sunteti legat sufleteste si va doriti ani multi alaturi?
 3. Va face probleme bicicleta dumneavoastra si nu vreti sa o schimbati?

In ambele cazuri, nu trebuie sa va faceti griji.

Firma noastra pune la dispozitia clientilor sai serviciul de service biciclete, serviciu care consta in diagnosticarea bicicletei, estimarea reparatiilor, verificarea stocului de piese, dupa care , in functie de dorinta dumneavoastra, putem demara reparatia, sau va putem recomanda o bicicleta noua din oferta noastra.

Specialistii nostrii, pasionati de constructia si functionarea bicicletelor sunt in masura sa gaseasca solutiile cele mai bune la orice problema aveti, si va stau, alaturi cu sfaturi si recomandari , dar si cu propuneri avantajoase in ceea ce priveste bicicleta dumneavoastra.

Cat dureaza repararea unei biciclete? 

Acest lucru variaza in functie de defectiune, operatiunile necesare si numarul de biciclete aflate deja la service. Reparatiile simple se pot face pe loc cu programare prealabila, cele mai complicate sau reviziile totale se fac la rand. Termenul estimativ de eliberare din service vi se va comunica dupa evaluarea bicicletei si stabilirea de comun acord in privinta reparatiilor.

Cat costa repararea bicicletei?

Aceste detalii sunt legate de tipul de bicicleta, de costul pieselor de schimb, de durata reparatiei s.a.m.d. insa va garantam de fiecare data reparatii de cea mai buna calitate.

Ce garantii am la service de biciclete?

La reparatiile efectuate, garantam utilizarea pieselor de cea mai buna calitate, reglajul si oferim garantie pentru piesele si reparatia realizata.

Efectuam service biciclete care poate fi reparata in conditii decente de pret si fiabilitate, indiferent de model, sau de provenienta.

Unde imi repar bicicleta? Chiar la sediul nostru, dar pentru a fi eficienti, este util sa ne sunati inainte de a aduce bicicleta, si va recomandam, cel putin o verificare anuala a starii tehnice a bicicletei dumneavoastra, chiar daca nu ati sesizat nici o problema in functionare. Asta va prelungi garantat durata de viata a bicicletei dumneavoastra.

Va rugam sa aduceti bicicletele la service cat mai curate, fara depuneri de noroi sau materii grase (uleiuri, vaseline in exces).

2 comentarii

 1. stefan says:

  salut vreau sa stiu si eu daca se face programare sau e si in functie de ce prob e de rezolvat,asa avea de montat angrenajul si schimbatorul pe spate la bicla,?

  • admin says:

   Va sfatuiesc sa sunati inainte la unul dintre numerele de telefon pentru o programare. Multumim!

Lasa un comentariu