Metal Enduro- Resita
10-10-2014 | Un comentariu

In acest weekend am plecat la Resita pentru a participa la concursul de bike enduro (Metal Enduro), ajuns la a doua editie.
De data aceasta am decis sa nu mai fac greseala de anul trecut si sa plec cu o zi inainte de concurs. Am ajuns acolo dupa aproximativ 500 de km de condus frant. Era exclus sa pot participa in starea in care ma aflam. Cu aceasta experienta in memorie ne-am pregatit din timp si am reusit sa plecam Joi de la 2 noaptea. Am ajuns de dimineata si dupa 2-3 ore se somn ne-am apucat de antrenament, de data aceasta odihniti.
Traseul este dificil, nerecomandat incepatorilor. Concursul are loc duminica, 12 Octombrie si are un format de tip raliu cu probe speciale cronometrate, in mare coborare dar si portiuni de urcus. Etapele de legatura intre probele speciale au si ele un timp maxim de parcurgere.
Metal Enduro are 4 probe speciale 1-3 km, insa distanta totala cu tot cu sectiunile de legatura este de 35 km. Acest concurs nu este nici unul de downhill si nici unul de XC ci unul de enduro. Iti trebuie ceva conditie fizica (inca o caut pe a mea)….
Bicicleta pe care am ales-o pentru acest concurs este Scott Genius LT 710. M-a convins inca o data ca am fost extrem de inspirat cand am ales-o.
Ne-am antrenat intens ieri si azi insa maine am decis sa o lasam mai usor. Trebuie sa fim in forma maxima pentru duminica. Au mai fost si accidentari insa mergem inainte! Revin dupa cursa!
Wish me luck!

Un comentariu

  1. pentru prieteni, Gherasim... says:

    Noi, clienții fideli, te susținem! Mult succes!

Lasa un comentariu