Gata cu vacanta!
20-05-2009 | 2 comentarii

Dupa cum ati observat am fost si noi in vacanta, dar m-am intors cu forte proaspete gata de surubareala si mai ales cu o mare pofta de o iesire la munte.
Ma gasiti la magazin incepand de azi. Incerc sa nu-mi stric inca buna dispozitia dobandita in vacanta privind la traficul de afara. Ma bucur insa ca suntem biciclisti si reusim sa ne strecuram printre bizonii de Bucuresti chiar daca nu vom ajunge nici in 1000 de ani sa circulam ca in Amsterdam. Visez la parcarile de biciclete si la pistele largi pe care nu se plimba pietoni (si ei privati de spatiu).
Privesc uimit pozele facute de un bun prieten caruia ii admir talentul. Va atasez si voua una doua…(Va puteti delecta si voi cu pozele lui http://www.flickr.com/photos/doisase/sets/72157605249079216/

Dar cum sa convingi un bizon sa uite de Touareg si sa treaca la bicicleta fie ea si una de fita? Cum sa-l convingem pe Primarul Capitalei ca parcurile sunt pentru biciclete si iarba pentru calcat pe ea? Cum sa-mi conving sotia sa plece la serviciu pe bicicleta cand stiu la cate se expune?
Intre timp ma retrag in magazin, asamblez o noua bicicleta si sper sa fim tot mai multi sa schimbam cate ceva.

Astept si parerile voastre….

2 comentarii

  1. Stefan says:

    Pai am auzit ca e in dezbatere o hotarare care sa permita calcatul pe iarba si accesul in parcuri cu bike`uri si role.Si am mai auzit ca Tineretului va fi primul parc unde se vor amenaja piste pt biciclisti.Acum avem de asteptat sa se aprobe ce a propus Oprescu.

  2. laur says:

    o sa vina iarna pana se aproba o hotarare a Consiliului General al Municipiului Bucuresti prin care sa se ridice interdictiile impuse de primarii cu privire la calcatul pe iarba si plimbatul cu rolele sau cu bicicletele prin parc…

Lasa un comentariu