Biciclete Scott – eficienta dusa la maxim
28-09-2019 | 0 comentarii

In spatele procesului de design al bicicletelor sta o anume filosofie a inginerilor Scott: „Ne place sa credem ca cei care folosesc produsele noastre sunt asemanatori noua. Au aceeasi incredere lipsita de ingamfare. Stiu ca perfectiunea nu poate fi atinsa, dar nu exista mai mare incantare decat sa incerci s-o atingi. Ne place acest tip de oameni pentru ca ii intelegem si nu este nimic mai important decat sa le putem oferi ceea ce au nevoie ca sa se bucure la maxim de experientele pe care si le doresc.”

Bicicletele Scott livreaza exact ceea ce promit: eficienta maxima in realizarea scopului pentru care au fost produse. Fie ca vorbim despre cele mai avansate biciclete destinate competiilor, despre bicicletele fara pretentii destinate recreerii sau despre bicicletele utilitare pentru oras, Scott reuseste sa ofere eficienta maxima.

Ce este aceasta eficienta maxima?

Putem numi eficient raportul ideal dintre componentele bicicletei si scopul pentru care a fost produsa. Alegerea componentelor nu este determinata de un plafon de pret, ci de functionalitatea necesara modelului de bicicleta. Rezulta din asta ca fiecare model de bicicleta va avea echiparea necesara pentru a sustine sau chiar a imbunatati nivelul de performanta a utilizatorului.

Scott – un producator premium

Nu doar ca este un producator prezent inca de la inceputurile mountain-biking-ului, dar Scott s-a aflat mereu in randul celor 5 mari producatori premium. Adica producatori de bicicletele care au inovat incontinuu, au investit in cercetare si au dezvoltat tehnologii. La momentul actual, Scott produce unele din cele mai rafinate cadre, atat de carbon cat si de aluminiu. Vorbind din experienta noastra, putem spune ca iti dai seama numai privind de scopul si capacitatea unei biciclete Scott.

Geometriile bicicletelor sunt rezultatul lucrului impreuna a inginerilor Scott si a echipei de ciclisti. In competitiile pe care le tot castiga campionul mondial Nino Schurter se testeaza evolutia de care beneficiaza an de an bicicletele Scott. Toata cercetarea si testarea pe care o intreprinde Scott in procesul de dezvoltare a bicicletelor are ca tinta satisfacerea nevoilor utilizatorului final, adica al celui care cumpara si foloseste bicicleta.

Merita o bicicleta Scott?

Din plin! Cand cumperi o bicicleta Scott nu cumperi doar o bicicleta, ci ajungi sa te bucuri de rezultatele unei echipe complexe formata din ingineri si sportivi care testeaza produsul inainte de a fi lansat. Iar daca aveti indoieli, va asteptam la showroom sa vedeti cateva dintre modelele cele mai populare de la Scott.

Lasa un comentariu