Biciclete Cross – ce ne ofera pentru 2019?
  • Cross Rebel Boy 24
  • Cross Rebel Girl 24
  • Cross Rebel Boy 20
  • Cross Rebel Girl 20
20-03-2019 | 0 comentarii

Ce ne ofera noua bicicletele Cross? Probabil cel mai bun raport echipare/pret de pe piata in acest moment. Nu stim ce magie face producatorul bulgar, dar cu fiecare sezon bicicletele oferite de Cross devin din ce in ce mai interesante din punct de vedere al echiparii si a geometriilor cadrelor.
Pentru sezonul 2019 gama de biciclete MTB de la Cross prezinta atat modelele sport GRX si Traction, cat si modelele mai evoluate Xtreme si Fusion orientate catre XC-race. Pentru distractie garantata bulgarii au produs modelul X-tend, o bicicleta cu roti de 27.5 si cauciucuri plus.
Gama de biciclete pentru copii aduce cele mai frumoase si echilibrate culori pentru copii pe cateva modele foarte bine echipate si construite. Nou pentru 2019 este modelul Rebel, oferit in variante de culori pentru fete si baieti, un model cu furca rigida si cauciucuri plus. Bicicleta devine mai usoara si mai confortabila pentru copii, piesele dedicate copiilor fac sa fie usor de utilizat si manevrat.
Bicicletele pentru femei sunt la fel de bine echipate ca cele pentru barbati. Cadrele de dama sunt optimizate pentru conformatia femeilor si sunt oferite in combinatii de culori foarte elegante.
Gamele de urban si trekking sunt la fel de bine reprezentate: gasiti modele dedicate barbatilor, femeilor cat si modele unisex. La Cross gasiti si o gama de biciclete dedicata celor foarte inalti sau grei, gama XXL.
In zece ani de cand comercializam biciclete Cross nu am avut decat doua probleme de garantie: o maneta de frana si un cadru cu un span necuratat in gatul cadrului. Cu fiecare sezon am observat o sporire a atentiei pentru detalii la constructia bicicletelor si o imbunatatire continua a echiparii lor in raport cu pretul.
Putem spune despre bicicletele Cross ca in segmentul de pana in 2500 RON sunt cea mai buna alegere. Robuste, bine echilibrate din punct de vedere al echiparii si cu o schema de culori mai frumoasa cu fiecare sezon.

Lasa un comentariu