Reparatii biciclete Bucuresti

PRETURI LUCRARI SERVICE BICICLETE
MONTAJ PEDALE
-
5 lei
MONTAJ LANT
-
10 lei
MONTAJ PINIOANE
-
10 lei
MONTAJ AX PEDALIER/RULMENT
-
35 lei
MONTAJ /REGLAT/GRESAT SCHIMBATOR PINIOANE
-
20 lei
MONTAJ /REGLAT /GRESAT FRANA
-
20 lei
V-BRAKE
-
15 lei
MONTAJ /REGLAT /GRESAT FRANA DISC
-
20 lei
MONTAJ FURCA
-
35 lei
MONTAJ CUVETE
-
15-35 lei
MONTAJ SABOTI
-
10 lei
MONTAJ PLACUTE
-
15 lei
MONTAT SPITE
-
10 lei
DEMONTAT SPITE
-
5 lei
CENTRAT ROATA
-
25 lei
SCHIMB RULMENTI CADRU
-
80 lei
CURATAT/GRESAT BUTUC ROATA
-
25 lei
SCHIMB RULMENTI BUTUC
-
20 lei
AERISIRE FRANA HIDRAULICA
-
35 lei
SERVICE FURCA
-
70-120 lei
REVIZIE TOTALA
-
160 RON lei
  1. Aveti o bicicleta deosebita de care sunteti legat sufleteste si va doriti ani multi alaturi?
  2. Va face probleme bicicleta dumneavoastra si nu vreti sa o schimbati?

In ambele cazuri, nu trebuie sa va faceti griji.

Firma noastra pune la dispozitia clientilor sai serviciul de service biciclete, serviciu care consta in diagnosticarea bicicletei, estimarea reparatiilor, verificarea stocului de piese, dupa care , in functie de dorinta dumneavoastra, putem demara reparatia, sau va putem recomanda o bicicleta noua din oferta noastra.

Specialistii nostrii, pasionati de constructia si functionarea bicicletelor sunt in masura sa gaseasca solutiile cele mai bune la orice problema aveti, si va stau, alaturi cu sfaturi si recomandari , dar si cu propuneri avantajoase in ceea ce priveste bicicleta dumneavoastra.

Cat dureaza repararea unei biciclete? Este suficient sa veniti cu ea la noi, si, in functie de defectiunea care va nemultumeste, si de piesele necesare, va putem promite ca in minim 20 de minute pentru o reparatie simpla, sau in maxim 24 de ore, daca piesele necesare se gasesc in depozitul nostru, reparatia va fi finalizata.

Firma noastra are un stoc substantial de piese de schimb, iar depasirea termenului de 24 de ore este destul de rara.

In plus, suntem prima firma care asigura pick-and-repair, respectiv ridicam bicicleta de la domiciliul dumneavoastra, verificam starea tehnica si o readucem la domiciliu fara sa fie nevoie sa va schimbati programul doar pentru a avea grija de bicicleta dumneavoastra.

Cat costa repararea bicicletei?

Aceste detalii sunt legate de tipul de bicicleta, de costul pieselor de schimb, de durata reparatiei s.a.m.d. insa va garantam de fiecare data reparatii de cea mai buna calitate.

Ce garantii am daca repar bicicleta?

La reparatiile efectuate, garantam utilizarea pieselor de cea mai buna calitate, reglajul si oferim garantie pentru piesele si reparatia realizata.

Reparam orice fel de bicicleta care poate fi reparata in conditii decente de pret si fiabilitate, indiferent de model, sau de provenienta.

Unde imi repar bicicleta? Chiar la sediul nostru, dar pentru a fi eficienti, este util sa ne sunati inainte de a aduce bicicleta, si va recomandam, cel putin o verificare anuala a starii tehnice a bicicletei dumneavoastra, chiar daca nu ati sesizat nici o problema in functionare. Asta va prelungi garantat durata de viata a bicicletei dumneavoastra.

2 comentarii

  1. stefan says:

    salut vreau sa stiu si eu daca se face programare sau e si in functie de ce prob e de rezolvat,asa avea de montat angrenajul si schimbatorul pe spate la bicla,?

    • admin says:

      Va sfatuiesc sa sunati inainte la unul dintre numerele de telefon pentru o programare. Multumim!

Lasa un comentariu